Finantari

CONSULTANTA SI ASISTENTA PENTRU FINANTAREA AFACERII

Identificam, impreuna cu dumneavoastra, necesitatile de finantare ale afacerii pe care o conduceti, pentru a-i asigura dezvoltarea si incadrarea in standardele europene.

In acest scop, elaboram analizele economico-financiare prealabile finantarii, care va ajuta sa gasiti si sa accesati finantarea optima.

Efectuam analizele de risc pentru a prevedea eventualele dificultati in desfasurarea afacerii finantate.

De asemenea, pregatim documentatia tehnica (realizarea de fluxuri tehnologice conforme standardelor UE), identificam ofertele de echipamente adecvate, intocmim documentele pentru obtinerea avizelor de conformitate de la organismele autorizate.

Dupa finalizarea documentatiei tehnice, asiguram analiza socio-economica si analiza economico-financiara, pentru a exista certitudinea ca afacerea pe care urmeazasa o dezvoltati va functiona la paramatrii corespunzatori. Tot pentru aceasta asiguram si studiul de piata, cu realizarea unui plan de marketing pentru afacerea viitoare.

Odata parcursi pasii preliminari, intocmim si depunem documentatia de finantare, conform cerintelor finantatorului. Daca este necesar, realizam documentatiile suplimentare pe care le solicita acesta (indiferent daca este vorba despre fondurile europene sau despre finantari bancare).

Asiguram si asistenta pe durata implementarii proiectului, precum si in perioada post-implementare.

         Avantaje

         – Siguranta in derularea procedurii de finantare
         – Dezvoltarea afacerii dumneavoastra
         – Atingerea unor standarde economice competitive

Pagina vizitata de: 3,204 ori